Psykoterapi

Psykoterapi gør primært brug af samtale /dialog imellem terapeut(er) og klient(er). Terapien kan strække sig over et kort eller længerevarende forløb. Der kan være tale om eksistentielle vilkår som du har svært ved at leve med for tiden, eller former for angst, traumer, depression, misbrug og kærestesorger. Terapi kan også være en mulighed, hvis du har lyst til personlig udvikling samt styrke dine kompetencer.

Som jeg oplever det spiller kemien mellem terapeut, og klient en væsentlig rolle, så mærk godt efter de første gange. Det er trods alt en terapeut som du skal føle dig godt tilpas med, og ikke mindst have et godt samarbejde med. Psykoterapi skal betragtes som et arbejde for dig, og du skal have lyst og viljen til at starte.

Sammen med din psykoterapeut arbejdes der på at få klarlagt den måde du oplever dig selv på og omverden, på godt og ondt. På bedste vis kan terapeuten skildres som din rejse partner gennem hele forløbet.

Har du spørgsmål eller ønsker, så er du altid velkommen til at ringe på 30 25 19 19. Du kan også skrive til mig på mail@jespersteen.dk